• kenburns6
  Kërkoni dyer apo dritare?
  Po ndërtoni shtëpi të re apo jeni duke e renovuar atë dhe tani kërkoni dyer dhe dritare cilësore. Keni ardhur në vendin e duhur!
 • Bag
  Profile të ndryshme dhe dizajne inovative
  Dyer Gjermane
  Dëshironi më të miren për shtëpinë tuaj, atëherë bëjeni shtëpinë tuaj ambientin më të rehatshëm për ju dhe familjen tuaj
  Dyer
 • kenburns6
  ER CONSTRUCTION
  Në vendin ku gjeni çdo gjë për shtepinë tuaj, si: Dyer, Dritare, Roleta, Alukobond, Fasada Gjysëm Strukturale dhe Parmak.
 • kenburns6
  ER CONSTRUCTION
  ER Construction shfrytëzon teknologji moderne dhe të sofistikuar për prodhimin e plastikës të prodhimit Salamander nga Gjermania!
 • citybg
  imac
  iphone
  Dyer Dritare Roleta
  Produkte të standardeve më të larta europiane të prodhuara me teknologjinë më moderne.
 • kenburns6
  Sistem rrëshqitës
  Shiber
  Sistemi rrëshqitës (shiber) i jep shtëpisë tuaj një pamje të ndritshme dhe të rehatshme. Dyert shiber kanë mekanizëm rrëshqitës të punuar nga plastika që mund të përdoret për dhoma të brendshme ose terasa.

ERConstruction

Produkte të standardeve më të larta europiane të prodhuara me teknologjinë më moderne!

Produktet

Lista e produkteve.
John Doe

DYER

Si diçka funksionale, por mbi të gjitha si element dekorativ dhe për këtë arsye shumë personal i një shtëpie, dera e hyrjes duhet të plotësojë kërkesat strikte në të dy aspektet si të funksionit poashtu edhe të dizajnit. Sistemi i dyerve Brügmann nga Gjermania ofron ruajtje të energjisë, izolim të shumëfishtë, izolim termik, izolim të zërit si dhe mbrojtje nga vjedhjet e mundshme. Në çdo kohë të ditës apo vitit, dyert krijojnë një atmosferë të sigurisë dhe mbrojtjes. Në fund të fundit, ju vetëm mund të shijoni dhe relaksoni veten tuaj në qoftë se ju ndiheni rehat dhe të sigurt. Kjo është arsyeja pse përmbushja e të gjitha kërkesave tuaja është shumë e rendesishme për ER Construction. Dëshironi më të miren për shtëpinë tuaj, atëherë bëjeni shtëpinë tuaj ambientin më të rehatshëm për ju dhe familjen tuaj.
Dritare

Dritare

Eshtë shumë e rëndësishme që hapësira ku jetoni të projektohet në atë mënyrë që të ju mundësojë rehati dhe siguri maksimale. Sistemi i dritareve Brügmann nga Gjermania ofron dizajne inovative, profile të ndryshme, thellësi konstruksioni të llojëllojshme dhe teknologji të sofistikuar të gominës (diktunit), siguri absolute, izolim termik dhe efikasitet maksimal të energjisë. Sistemi Brügmann zvogëlon shpenzimet e ftohjes gjatë verëse, ngrohjes gjatë dimrit, dhe është kontribues i jashtezakonshëm për kursimin e energjisë elektrike. Me një veshje të veçantë alumini e krijuar enkas për sistemin bluEvolution, idetë tuaja të projektimit nuk do të kenë kufij: ngjyra të përsosura, mat ose në shtresa të ndryshme, ngjyra druri - çdo dëshirë ngjyre mund të përmbushen.
Roleta

Roleta

Prodhimi i roletave të brendshme dhe të jashtme. Roletat e jashtme janë një sistem praktik që na mbron në tri mënyra: me anë të një izolimi të përsosur, mbrojtjen e privatësisë tonë dhe paqen e mendjes, duke ofruar një "sistem kunder vjedhjeve" efektivë. Roletat e prodhuara nga ne janë bërë nga materiale të zgjedhura me kujdes për të siguruar cilësi të lartë të produktit. Roletat mund të ndihmojnë në masë të madhe që të zvogëlojë shpenzimet për ngrohje në dimër, ndërsa në verë, kur dielli shkëlqen dhe temperatura jashtë rritet, ato ofrojnë një ndjesi të këndshme të freskisë.
Fasada

Fasada gjysem strukturale

Ofrojmë një gamë të gjerë sistemesh të avancuara për fasada me konstruksione të ndryshme si fasada gjysëm strukturale për çdo aplikim, krkesë dhe zgjedhje, të cilat përmbushin kërkesat për projekte me shkallë të lartë preciziteti.
Alukobond

Alukobond

ER Construction posedon teknologji të avancuar për sa i përket realizimit të fasadave "alukobond" duke aplikuar vetëm sistemet e fasadave të ventiluara nëpërmjet të cilave garantojmë një jetëgjatësi maksimale.
Parmak gilinder

Parmak - Gilindera

Parmaket (Gilinder) tonë janë të prodhuara me cilësi të lartë për shtëpitë dhe objektet tuaja të banimit, për tu siguruar që plotësojnë standardin më të lartë të cilësisë përdorim kualitet të lartë të materialit punues.

Punimet

Disa nga punët tona që kemi kryer.
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta
Dyer, dritare, roleta

Sistem rrëshqitës (Shiber)

Sistemi rrëshqitës (shiber) i jep shtëpisë tuaj një pamje të ndritshme dhe të rehatshme. Dyert shiber kanë mekanizëm rrëshqitës të punuar nga plastika që mund të përdoret për dhoma të brendshme ose terasa.

Shërbimet

Lista e shërbimeve tona.

Dizajn të sofistikuar

Çdo produkt i prodhuar nga ne është dizajnuar në mënyrë kompjuterike dhe të sofistikuar

Transport falas

Të gjitha produktet që bleni tek ne ua sjellim falas në të gjithë Kosovën dhe më gjerë.

Montimi

Montimi bëhet nga stafi i kualifikuar në mënyrë profesionale për të gjitha produktet

Na Kontaktoni

Ju lutemi na kontaktoni në numrat tanë të telefonit ose na shkruani në emailin tonë.

AdresaBislim Bajgora (Afër stacionit policor në Mitrovicë, 50 metra larg), Mitrovicë 40000, Republika e Kosovës

Telefon +386 (0) 49 520 117
+377 (0) 45 649 137
+386 (0) 49 146 176

Emailerc.kosova@gmail.com