Brügmann bluEvolution: 92

Sistem i dyerve

Brügmann bluEvolution: 92

Me një trashësi ndërtimi prej 92 mm, profil me gjashtë fusha dhe tre nivele të gominës (diktun-it), dyert e hyrjes bluEvolution 92 janë kombinimi perfekt i sigurisë dhe efiçenses së energjisë elektrike. Krahët e derës së hyrjes hapen ose nga brenda apo nga jashtë dhe është i përshtatshëm për mbushjen trashësisë deri në 60 mm - ideal për izolues-ngrohës me xham të trefishtë dhe xham funksionalë dhe pa ndonjë kufizim për dyert me ngjyra - të gjitha me një gjerësi të dukshme prej vetëm 164 mm.

Për shkak të dizajnit të tij të mirë-konceptuar, pragë pa pengesë dera nuk është e përshtatshëm vetëm për dyer të hyrjes, por është ideal për ballkone dhe gjithashtu për hyrje anësore. Pragu i PVC-së me mbrojtjës alumini është projektuar për dyer të vetme apo me kornizë të dyfishtë dhe ofron profil përshtatës të veçantë për pragë pa pengesa për persona. Një jetë e gjatë është siguruar nga përdorimi i materialeve me cilësi të lartë dhe përpunimit të sofistikuar. Duke ju falenderuar një gamë të gjerë të ngjyrave dhe dekoreve, edhe dizajnet e pazakonta të projektimit mund të realizohen.

Specifikacioni


  • Izolimi termik: Uw = 0.76 W/(m²K)
  • Rezistenca ndaj vjedhjeve: niveli 2

Video 360°

Brügmann bluEvolution: 92 ALU

Përsosni dritaret tuaja në përputhje me stilin tuaj dhe për t'u dhënë atyre një pamje elegante alumini. Salamander do të kënaqë të gjitha pritjet tuaja të projektimit si zgjidhje me cilësi të lartë të strukturës së veshjes me alumin e punuar posaçërisht për bluEvolution 92 për serinë e dyerve të hyrjes. Ngjyra sipaes dëshirës, të gjitha ngjyrat mund të përmbushen.

Thjeshtë dhe racional patenti kapës siguronë një lidhje të shpejtë dhe të saktë, së bashku me nivelet më të larta të cilësisë - pa asnjë lidhje shtesë. Të gjitha llojet e zakonshme të dritareve dhe të hapjes mund të realizohen, madje edhe dritaret e pjerrëta dhe me harqe.

Specifikacioni


  • Vendet e aplikimit: Dritare anësore dhe të varura, pjerrëta dhe të lakuara, dyer sekondare të hyrjes

Brügmann bluEvolution: 92 Alu

Produkte tjera: