Brügmann bluEvolution: 73

Sistemi i dritareve Brügmann bluEvolution 73 do të përmbushë të gjitha nevojat tuaja të projektimit të dritareve me stil dhe të sofistikuara: sipërfaqe me densitet të lartë jo vetëm që bëjnë këtë profil veçanërisht të lehtë për tu pastruar, por edhe garantues për një jetëgjatësi jashtëzakonisht të gjatë. Profili i sistemit parandalon urat termike dhe ul kostot e energjisë së konsiderueshëm. Dizajni inteligjent strukturor i profilit, duke shfaqur përforcime të mëdha çeliku, siguron stabilitet të shkëlqyer dhe qëndrueshmëri të funksionalitetit të dritareve PVC.

Specifikacioni


 • Profili me: 5 fusha
 • Thellësia e konstrusionit: 74 mm
 • Izolimi termik: Uw = 0.80 W/(m²K)
 • Izolim akustik: deri në 47 dB
 • Rezistenca ndaj vjedhjeve: niveli 2
 • Vendet e aplikimit: Dritare anësore dhe të varura, pjerrëta dhe të lakuara, dyer anësore të hyrjes, që palohen dhe pjerrtësi paralele dhe dyer rrëshqitëse

Video 360°

Brügmann bluEvolution: 73 ALU

Përsosni dritaret tuaja në përputhje me stilin tuaj dhe për t'u dhënë atyre një pamje elegante alumini. Salamander do të kënaqë të gjitha pritjet tuaja të projektimit si zgjidhje me cilësi të lartë të strukturës së aluminit e punuar posaçërisht për bluEvolution 73 për serin e hyrjes. Ngjyra sipaes dëshirës, të gjitha ngjyrat mund të përmbushen.

Montimi i strukturës së saluminit në sistemin Brügmann bluEvolution 73 është bërë me një teknologji të veçantë të ngjitësit. Jepni dritaret tuaja jo vetëm një pamje elegante alumini, por siguroni ato edhe me një nivel të lartë të sigurisë, qëndrueshmërisë dhe stabilitetit.

Specifikacioni


 • Profili me: 5 fusha
 • Thellësia e konstrusionit: 74 mm
 • Izolimi termik: Uw = 0.80 W/(m²K)
 • Izolim akustik: deri në 47 dB
 • Rezistenca ndaj vjedhjeve: niveli 2
 • Vendet e aplikimit: Dritare anësore dhe të varura, pjerrëta dhe të lakuara, dyer anësore të hyrjes, që palohen dhe pjerrtësi paralele dhe dyer rrëshqitëse

Video 360°

Produkte tjera: