Brügmann bluEvolution: 92

Sistemi i profilit bluEvolution 92 bashkon të ardhmën e orientuar, me teknolgjinë inovative dhe moderne, dizajn pragmatikë për gjeneratën e re të dritareve të klasit botëror. Profili i optimizuar me 6-fusha me një thellësi komstruktimi prej 92 mm siguron izolim termik të lartë dhe efikasitet të shkëlqyer te energjisë. Gjithashtu bluEvolution 92 është 100% i riciklueshëm, gjë që e bën këtë produkt zgjidhje për të ardhmen.

Specifikacioni


  • Profili me: 6 fusha
  • Thellësia e konstrusionit: 92 mm
  • Izolimi termik: Uw = 0.71 W/(m²K) (me çelik të ndarë termal)
  • Izolim akustik: deri në 47 dB
  • Rezistenca ndaj vjedhjeve: niveli 2
  • Vendet e aplikimit: Dritare anësore dhe të varura, pjerrëta dhe të lakuara, dyer anësore të hyrjes, që palohen dhe pjerrtësi paralele dhe dyer rrëshqitëse

Video 360°

Brügmann bluEvolution: 92 ALU

Jepni dritareve tuaja një pamje elegante alumini. Me një veshje të veçantë alumini e krijuar enkas për sistemin bluEvolution 92, idetë tuaja të projektimit nuk do të kenë kufij: ngjyra të përsosura, mat ose në shtresa të ndryshme, ngjyra druri - çdo dëshirë ngjyre mund të përmbushet.

Të gjitha planet e zakonshme të dritareve që nga llojet e hapjes mund të realizohen, madje edhe dritaret e pjerrëta dhe harkore.

Specifikacioni


  • Vendet e aplikimit: Dritare anësore dhe të varura, dritare të pjerrëta dhe të lakuara, dyer të hyrjes dhe anësore

Video 360°

Produkte tjera: