Dritare

Profile të ndryshme me thellësi 73mm, 82mm, 92mm

Brügmann bluEvolution: 73mm

Dritare

Sistemi i dritareve Brügmann bluEvolution 73 do të përmbushë të gjitha nevojat tuaja të projektimit të dritareve me stil dhe të sofistikuara: sipërfaqe me densitet të lartë...

  • Profili me: 5 fusha
  • Thellësia e konstrusionit: 74 mm
Shiko Detajet

Brügmann bluEvolution: 82mm

Dritare

Dizajni inovativ me 6 fusha, me një thellësi konstruksioni prej 82 mm dhe teknologji të sofistikuar të gominës (diktunit) siguron izolim optimal termik dhe efikasitet maksimal të energjisë...

  • Profili me: 6 fusha
  • Thellësia e konstrusionit: 82 mm
Shiko Detajet

Brügmann bluEvolution: 92mm

Dritare

Sistemi i profilit bluEvolution 92 bashkon të ardhmën e orientuar, me teknolgjinë inovative dhe moderne, dizajn pragmatikë për gjeneratën e re të dritareve të klasit botëror. Profili i optimizuar me 6-fusha...

  • Profili me: 6 fusha
  • Thellësia e konstrusionit: 92mm
Shiko Detajet