Roleta

Sistem i roletave

Roleta të brendshme dhe të jashtme. Roletat zakonisht janë përdorur vetëm për ndërtesat me zyre apo studio pune, por tani kjo ka ndryshuar. Roletat janë bërë mjaft të njohura dhe përdoren shumë për vende banimi si shtëpi. Roletat e jashtme janë një sistem praktik që na mbron në tri mënyra: me anë të një izolimi të përsosur, mbrojtjen e privatësisë tonë dhe paqen e mendjes, duke ofruar një "sistem kunder vjedhjeve" efektivë. Roletat e prodhuara nga ne janë bërë nga materiale të zgjedhura me kujdes për të siguruar cilësi të lartë të produktit. Roletat mund të ndihmojnë në masë të madhe që të zvogëlojë shpenzimet për ngrohje në dimër, ndërsa në verë, kur dielli shkëlqen dhe temperatura jashtë rritet, ato ofrojnë një ndjesi të këndshme të freskisë.

ER Construction përdor materialet për prodhimin e roletave që vijnë nga Aluprof, e cila është një kompani me renome dhe udhëheqëse e tregut në Europë dhe më gjërë për prodhimin e këtyre sistemeve. Përveç llojeve të ndryshme të roletave, në ER Construction, ne ofrojmë ngjyra të ndryshme, sipas grafikut për ngjyra të Aluprof, si një pjesë e rëndësishme estetike.

Roleta të jashtme dhe të brendshme

ER Construction përdor materialet për prodhimin e roletave që vijnë nga Aluprof, e cila është një kompani me renome dhe udhëheqëse e tregut në Europë dhe më gjërë për prodhimin e këtyre sistemeve. Përveç llojeve të ndryshme të roletave, në ER Construction, ne ofrojmë ngjyra të ndryshme, sipas grafikut për ngjyra të Aluprof, si një pjesë e rëndësishme estetike.